Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Olen kolmen pojan isä ja työllistänyt itseni päätoimisena yrittäjänä vuodesta 2008. Kuten ehkä etusivulta huomasit on elämääni ohjannut lapsuudesta saakka kysymys siitä miten elää hyvä elämä.

Uskon, että hyvän elämän ytimessä on oppiminen. Enkä puhu nyt mekaanisesta muistamisesta ja paljosta tiedon omaksumisesta. Vaan sellaisesta syvän tason oppimisesta, joka muuttaa omaa toimintaa ja elämää paremmaksi.

Haluan omalla työllä ja elämälläni myötävaikuttaa siihen, että maailmasta tulee vähän toiveikkaampi ja parempi paikka. Tiedän: aika idealistista. Ja niin sen haluankin olevan. Uskon, että hyvä elämä rakentuu idealistisista visioista, joita kohti pyrkimällä ihminen kasvaa ja kehittyy osana omaa heimoaan.

Uskon yksilön ainutlaatuiseen potentiaalin. Jokaisella meistä on jokin intohimoja, taipumuksia ja kyvykkyyksiä, joiden todeksi eläminen on hyvän ja tarkoituksellisen elämän keskeinen osa.

Uskon myös, että ongelmat ovat tärkeä osa hyvää elämää. Ne haastavat meitä löytämään itsestämme ja toisistamme suurempia voimia ja laajempia resursseja. Ongelmia ratkaisemalla luomme elämän selviytymistaistelusta mielekkään ja parhaimmillaan onnen täyttämän kokemuksen.

KUKA VESA?

Olen coach ja kouluttaja ja toiminut yrittäjänä vuodesta 2008 asti. Intohimonani on henkilökohtainen kasvu ja sen kautta yksilön kyky parantaa omaa ja toisten elämää – niin työssä kuin sen ulkopuolellakin. Työpaikoilla suurin innostukseni kohdistuu johtajuuden ja asiantuntijatyön kehittämiseen.

MITÄ TEEN?

Työkseni teen coachingia ja koulutuksia eri muodoissaan. Coachingin tekemisen aloitin vuonna 2003. Aluksi tein coachingia osa-aikaisesti varsinaisen työn ohella ja nykyään se on päätoimeni kouluttamisen lisäksi.

KOKEMUKSENI

Aikaisempi työkokemukseni on IT-alalta, asiakaspalvelusta ja henkilöstön kehittämisestä.
Pitkän kokemuksen lisäksi osaamiseni takeena ovat seuraavat coaching-koulutukset:
– MB-Elämäntaidon valmentaja 2003
– CBC – Certified Business Coach 2008
– RCC – Results Certified Coach 2010
2015 sain ICF:n PCC-tason akkreditoinnin coachina.

MIKSI?

Syy miksi teen työtäni on palava haluni tuoda ihmisistä esiin heidän paras potentiaalinsa ja auttaa heitä elämään parasta elämäänsä.
Valmentajana keskeinen vahvuuteni on innostukseni kehittämiseen sekä kykyni siirtyä yksityiskohdista laajaan perspektiiviin ja sieltä taas takaisin käytännöllisiin yksityiskohtiin. Tästä paljolti hyvässä valmennuksessa on kyse: Saadaan selkeys tilanteeseen laajemman perspektiivin sekä toimivan viitekehyksen avulla ja niiden pohjalta päätetään eteenpäinvievistä käytännön toimenpiteistä.

Hieman laajemmin:

Linkedin-profiilini
Täältä löydät Yhteystietoni