Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PALVELUT

COACHING

Mitä todella haluat? Mikä on sinun paras potentiaalisi? Kuka olet? Mihin sinä pystyt parhaimmillasi? Milloin ja miten löydät parhaan luovuutesi? Mistä sinun elämäsi tarkoitus muodostuu? Miten ohjaat elämääsi? Millainen johtaja olet?

Näihin ja muihin tärkeisiin kysymyksiin etsitään vastauksia henkilökohtaisessa coachingissa. Coaching on henkilökohtaisen kasvun menetelmistä kaikkein haastavin ja samalla myös palkitsevin. Coach ei tarjoa sinulle valmiita vastauksia. Sinä olet oman elämäsi ja tilanteesi paras asiantuntija, ja siitä tietämyksestä käsin toimii myös coachisi.

Coach on tehokkaan kasvuprosessin asiantuntija. Hän auttaa sinua pohtimaan tärkeimpiä kysymyksiä ja tukee oivalluksiasi niiden äärellä. Tämä tapahtuu 100-prosenttisesti sinuun keskittyvässä vuorovaikutussuhteessa, jonka keskeisinä tukipilareina ovat läsnäolo, arvostus, kysymykset, kuuntelu ja kannustus. Hyvän vuorovaikutustaidon lisäksi ammatticoachilla on tehokas ja toimiva työkalupakki. Siellä on erilaisia valmennuksellisia työkaluja, jotka auttavat ajatteluasi eteenpäin ja syvemmälle, helpottavat tunteiden tunnistamista ja säätelyä sekä tukevat sinua ottamaan käytännön edistysaskeleita.

Coachingin avulla luot itsesi ja toisten johtamisen oivalluksia, joilla tuottavuutesi ja onnellisuutesi nousee aivan uudelle tasolle. Ilman tietoista itsensä ohjaamista ihminen ajelehtii (työ)elämän laineilla ja on turhan alttiina täyttämään toisten asettamia vaatimuksia ja odotuksia sen sijaan, että hän ohjaisi itseään kohti hänelle tärkeitä päämääriä ja arvoja. Kansainvälinen coaching-järjestö ICF määrittelee coachingin seuraavasti:

       ”Coaching on kumppanuutta ajattelua herättävässä ja luovassa prosessissa, joka inspiroi
asiakasta henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa täysipainoiseen hyödyntämiseen.”

Jos haluat kehittyä coachingin avulla tai näet sille paikan organisaatiossasi, ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää sen mahdollisuuksista yksilön kasvun ja johtajuuden tukena.

COACH-KOULUTUS

Olen tehnyt yhteistyötä Neuroleadership Groupin kanssa vuodesta 2010. Tällä hetkellä toimin päävalmentajana suomenkielisissä coach-koulutuksissa ja teen mentor coachingia. Brain Based Coaching Certificate on kansainvälisesti arvostettu ja pidetty ohjelma. Jos haluat vahvat coaching-taidot ja uusinta neurotieteen ymmärrystä sitä tukemaan sekä ICF:n hyväksymät koulutustunnit, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Neuroleadership Groupin sivuilta.

MENTOROINTI

Mentorointi tai ICF:n termein Mentor Coaching on omien coaching-taitojen ja ammatticoachina toimimisen tueksi toteutettava prosessi. Mentoroinnin tehtävä on tukea ja vahvistaa mentoroitavan omaa halua sekä kykyä oppia ja kasvaa ammattilaisena sekä parantaa hänen coaching-taitojaan. Mentorointi haastaa vahvempaan tietoisuuteen omasta tekemisestä ja siihen vaikuttavista tekijöistä coachingin ydintaitojen valossa sekä luo tilan oman coach-identiteetin vahvistamiselle.

Toimin kehittymishaluisten coachien mentorina. Mentorina toimin coachaavalla otteella ja tarjoan olennaisia näkökulmia reflektointiin ja ammattilaisena kehittymiseen. Vahvuuksiani ovat pitkä kokemus coachingista, läsnäolo ja kyky löytää olennainen tilanteessa sekä sanoittaa se selkeästi.

Teen henkilökohtaisia mentorointeja ja vedän NLG:n Mentor Coaching -ohjelmia. Katso täältä seuraavan Mentor Coching -ohjelman aikataulu tai ota yhteyttä, jos haluat henkilökohtaista mentorointia.

VALMENNUKSET

Olen vuosien varrella valmentanut asiakaspalvelutaitoja, tehnyt uravalmennuksia ryhmille, valmentanut vuorovaikutustaitoja ja tehnyt sekä esimies- että johtajuusvalmennuksia.

Jos uskot, että olen sopiva valmentaja sinun tiimillesi tai organisaatiollesi, ole yhteydessä, niin suunnitellaan teidän tarpeitanne ja tilannettanne palveleva valmennus, joka tuottaa oppeja, oivalluksia ja etenemistä kohti haluttuja tavoitteita.